Oferim servicii de traduceri și interpretariat business to business. Căutăm să traducem idei având în vedere diferenţele culturale.
Noi transformăm barierele în uşi deschise.

Traduceri autorizate

Efectuăm traduceri din limbile engleză, franceză, germană, italiană, spaniolă, maghiară, olandeză si altele în română și retroversiune sau combinații între acestea.

Traduceri legalizate

Acte de studii, programe analitice, adeverințe, certificate de stare civilă, acte de identitate, acte auto, manuale tehnice, norme, standarde internaționale, proceduri, fișe tehnice, caiete de sarcini, etc.

Traduceri online

Vă oferim și serviciul de traduceri la distanță prin email. Ne puteți trimite documentele dvs. la o rezoluție bună, direct pe email.

 

Apostilă/Supralegalizare

Beneficiați de servicii de apostilare și supralegalizare rapide pentru actele emise în România.

Închiriere Echipamente

Dacă evenimentul o impune, vă putem oferi echipamente profesioniste, de ultimă generație, inclusiv asistența audio-video necesară.

Interpretariat

Oferim servicii de interpretariat la conferințe pentru limbile de largă circulație internațională. Colaboratorii noștri sunt interpreți experimentați și specializați pe domenii.

Legalizare Notarială

Pentru documentele care necesită legalizare, efectuăm intermedierea acesteia la birouri de notari publici din Brașov unde traducătorii noștri autorizați au specimen de semnătură.

Organizare Conferințe

Pentru că știm cât de importante sunt evenimentele unei companii, vă oferim soluții optime și eficiente pentru organizarea acestora.

Servicii DTP

Echipa Tradox a dezvoltat o procedură specifică pentru ca documentele traduse să fie gata de tipar. Conversia documentelor sursă într-un format editabil este realizată ireproșabil, astfel încât traducerea dvs. să arate întocmai ca originalul.