Tradox – birou de traduceri și interpretariat în Brașov cu o experiență de peste 13 ani în domeniul traducerilor și serviciilor de interpretariat.

Clienții ne apreciază pentru ca respectam termenele limită, acoperim un număr mare de domenii specializate, oferim un raport corect între calitate şi preţ si satisfacem cele mai riguroase cerinţe şi termene stabilite.

Traducătorii noştri sunt autorizaţi de Ministerul Justiţiei şi sunt specializaţi pe diferite arii de activitate: tehnic, economic, juridic, comercial, financiar, publicistic, marketing-advertising, medical, IT şi multimedia, etc.  

Colaborarea cu traducătorii autorizați este foarte strânsă pe parcursul procesului de traducere pentru a ne asigura că standardele de excelență sunt menținute. Înainte de a-i selecta, ne asigurăm de calitatea serviciilor acestora, evaluându-i atent prin teste lingvistice în domeniul pe care îl stăpânesc cel mai bine.  

 

Misiunea noastră

Abordarea noastră nu se limitează doar la actul traducerii cuvintelor, ci ne axăm pe îmbunătăţirea comunicării prin traducere. Căutăm să traducem idei având în vedere diferenţele culturale și astfel transformăm barierele în uşi deschise. Răspundem cerinţelor de traducere pe termen scurt, clădind relaţii pe termen lung. Vedem fiecare provocare în traduceri ca pe un mod de a ne ajuta clienţii să-şi maximizeze potenţialul şi de a găsi oportunităţi la nivel internaţional.

 

Confidențialitate

Ne angajăm să păstrăm confidențialitatea în prelucrarea documentelor dvs., indiferent de natura acestora. Colaboratorii noştri semnează în prealabil un contract în care este inclusă o clauză de confidenţialitate, însă, la solicitarea dvs., putem semna un contract separat pe această temă.